Storytrail Stadswandeling Breda

Delen:
  1. Wanneer 31 Mrt - 14:00 31 Mrt - 17:00
  2. Leeftijd Alle leeftijden
  3. Deelnemers 0 / 100
  4. Plaats Breda
  5. Bewaren

Omschrijving Storytrail Stadswandeling Breda

Stadswandeling Breda

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondag 31 maart de eerste Storytrail stadswandeling van het nieuwe seizoen in Breda. Verhalenverteller Eric de Beweerde gidst zijn publiek door de oude binnenstad, op zoek naar de sagen, legenden en historische verhalen die daar verborgen liggen. 


Tijdens deze stadswandeling neemt verteller Eric zijn publiek eeuwen mee terug in de tijd. Hij vertelt zo beeldend en meeslepend dat je als het ware wordt meegezogen in de stadsgeschiedenis. Dat is het bijzondere van de Storytrail stadswandeling: u hoort de verhalen van vroeger niet alleen, u beleeft ze ook. In de straten en stegen komt u oog in oog te staan met de helden en schurken van vroeger. U voelt hun angsten en passies, leeft met hen mee en krijgt zelfs de kans om even in hun schoenen te gaan staan. U hoort, ruikt en voelt de stadsgeschiedenis alsof u er zelf ooggetuige van bent.

Theatergezelschap Stadsavonturen bestaat uit een groep gedreven vertellers en acteurs. Zij brengen de stadshistorie tot leven door niet alleen de stenen monumenten te laten zien, maar vooral ook het leven van de mensen die daar woonden en werkten. Zo verbinden zij het verleden met het heden, en het publiek met de stad. Ooit begonnen in Utrecht kwam Stadsavonturen tien jaar geleden naar Breda. Inmiddels zijn er unieke Storytrail stadswandelingen in ruim 25 prachtige steden in het hele land.

De Storytrail stadswandeling Breda begint op zondag 31 maart 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-breda. Reserveer nu met kortingscode EVENEMENTKALENDER en betaal slechts € 12 per persoon.

Voor Breda zie: https://storytrail.nl/stadswandeling-breda

Grote Markt 38
Grote Markt 38, 4811 XS Breda

 

Organisatie: Stadsavonturen
Email: almer@stadsavonturen.nl
Website: http://www.stadsavonturen.nl/

 

 

 
 

Reacties Storytrail Stadswandeling Breda (0)

Er zijn nog geen reacties.

U moet ingelogd zijn om te reageren.

Actief sinds:Locatie: 26-07-2014  
  • Aantal deelnemers: 0 / 100
  • Reserve deelnemers: 0