F.A.Q.

Lidmaatschap:

Hoe kan ik lid worden?

Klik op de button bovenin het startscherm op “inschrijven”. Je vult daar je gegevens in. Vervolgens krijg je in je mail inbox een bevestigingsmail ( let op het kan ook in de spambox terecht komen!). Klik op de bevestigingslink en je kunt beginnen met contact leggen en activiteiten zoeken.

Hoe kan ik als bedrijf lid worden?

Klik op de button “inschrijven”. Je vult daar de gegevens van je bedrijf in.  Vergeet niet om aan de rechterkant ook aan te klikken “Ja, ik ben een bedrijf”.

Ik krijg geen bevestigingsmail in mijn inbox.

Kijk ook in de spambox, wellicht is de bevestigingsmail daar terecht gekomen.

Wat kan ik met een gratis lidmaatschap?

Je kunt een profiel aanmaken, tips en activiteiten bekijken, andere leden zoeken. 

Wat kost een lidmaatschap?

Zie hiervoor op de startpagina en klik helemaal onderaan op “lidmaatschap”. Daar vind je alle informatie.

Profiel:

Hoe kan ik mijn profiel aanpassen?

Klik rechts bovenin op "mijn profiel" en vervolgens op "profiel wijzigen". Nu kun je alle gegevens aanpassen. Vergeet niet om onderaan de klikken op "opslaan".

Hoe kan ik mijn profiel definitief verwijderen?

Ga naar de bladzijde "profiel wijzigen" en vervolgens naar het tabblad "instellingen". Onderaan vind je de knop "verwijderen". Je volledige profiel wordt dan verwijderd. Let op! Ook, als je lidmaatschap nog niet verstreken is, wordt het gehele profiel verwijderd. Lidmaatschapsgeld kan niet geretourneerd worden.

Leden zoeken:

Leden zoeken kan op verschillende manieren. Hieronder vind je drie manieren om iemand te vinden, om samen activiteiten mee te ondernemen.

1. Met "snelzoeken" op de home pagina.  Vul de gewenste gegevens in en klik op "zoeken".

2. Klik op de home pagina op de button "leden", bovenin het scherm. Je krijgt nu de leden pagina. Hier kun invullen waarop je wilt selecteren d.m.v. de buttons bovenin het scherm. Klik daarna op "zoek leden". Om met een nieuwe zoekopdracht te kunnen beginnen, klik je eerst op "reset alle velden".        

3. Op de ledenpagina vind je rechtsboven, in het witte veld, de button "Uitgebreid zoeken". Hierbij kun je op veel     meer categorieën zoeken. Overigens, je bent dan wel afhankelijk van het feit of andere leden hun profiel uitgebreid hebben ingevuld.

Activiteiten:

Hoe kan ik een activiteit plaatsen?

Klik bovenin het startscherm op “activiteit plaatsen”. Dit kan alleen maar als je ingeschreven en ingelogd bent.

Hoe kan ik als bedrijf een activiteit / tip plaatsen?

Ook als je een bedrijf bent, klik je op de button “activiteit plaatsen”. De activiteit wordt dan geplaatst als Tip.

Ik kan niet inloggen. Hoe komt dit?

Controleer of je je emailadres wel met kleine letters hebt ingetypt. Ook dat is hoofdlettergevoelig.

Hoe kan ik mijn eigen profiel zien?

Klik rechts bovenin op “mijn profiel” en vervolgens nòg eens op “mijn profiel”. Je ziet nu je eigen profielpagina, zoals anderen jou ook zien.

Hoe kan ik iets in mijn profiel wijzigen?

Klik rechts bovenin op de button “mijn profiel” en vervolgens op “profiel wijzigen”. Je kunt nu alle door jou ingevoerde onderdelen wijzigen.

Ik wil een vriend toevoegen, hoe doe ik dat?

Ga naar het profiel van je toekomstige vriend. Klik daar in de rechterzijkant de onderste button aan “vriend verzoek”. Hij of zij krijgt dan een verzoek van jou en moet dat bevestigen. Als het bevestigd is, staat de vriend vermeld bij je eigen profiel onder het kopje “vrienden”.

Hoe kan ik iemand een bericht sturen?

Ben je op de profielpagina van een lid, klik dan rechts in het scherm de button “bericht, stuur een bericht” aan. Controleer altijd of dan bij “aan gebruiker” de juiste naam is ingevuld. Zonodig kun je dat hier wijzigen.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Klik op het scherm “inloggen”, op “wachtwoord vergeten”. Je krijgt dan een scherm waarop je je e-mailadres kunt invullen. Als je dit verstuurd, krijg je een e-mail met nieuwe gegevens.

Hoe kan ik een activiteit plaatsen?

Klik bovenin het scherm op "activitieit plaatsen" en vul alle gegevens over die activiteit in. Klik uiteindelijk op "plaatsen".

Hoe kan ik contact opnemen met VriendN.nl?

E-mail: info@vriendn.nl