Hoe werkt VriendN.nl?

Snelzoeken

Samen dingen doen

Gezellig samen dingen doen?

 

Via VriendN.nl kun je op zoek naar mensen die, net als jij graag samen dingen doen. Je kunt denken aan wandelingen, bioscoopbezoek, samen koken en eten, een motorritje maken, een dagje eropuit.... Of gewoon een praatje bij een lekker kopje koffie. Je kunt zelf een activiteit aanmelden of reageren op de activiteit van een ander.

En bedenk: Je kunt nooit genoeg leuke mensen kennen en samen dingen doen is gezelliger dan alleen.

 

Doe samen leuke dingen

 

Samen dingen doen brengt mensen bij elkaar, die moeite hebben met  ’alleen zijn’ en op zoek zijn naar gezelligheid. Wij nodigen mensen uit om af en toe samen wat te ondernemen, om gezellig samen dingen te doen. Zoals een wandelingetje, een bedrijfsbezoek en aansluitend een praatje bij een kopje koffie.

Wij stimuleren mensen ook om zelf met ideeën te komen voor gezellige activiteiten. Die oproepjes kun je dan plaatsen op de homepage bij "activiteiten, wie gaat er met me mee?". Je zult zien; samen dingen doen is fijner dan alleen!

 

Met VriendN.nl samen dingen doen.

 

Kijk eens bij de tips of bij de activiteiten op de home page van VriendN.nl. Er staan veel dingen om samen te doen. Samen dingen doen is fijn en ook een mogelijkheid om het alleen zijn te doorbreken. Heb het gezellig met elkaar! Schrijf je vandaag nog in bij VriendN.nl.

Categorie├źn Samen dingen doen

Tips Samen dingen doen

  • Wanneer Activiteit
Meer tips