Hoe werkt VriendN.nl?

Snelzoeken

Nieuwe vrienden vinden

Op zoek naar nieuwe vrienden?


Schrijf je dan in bij VriendN.nl. Hier kun je in contact komen met andere mensen, die ook graag samen iets willen doen. Je kunt gericht zoeken naar nieuwe vrienden met dezelfde interesses als jij. Zo kun je zoeken in zes categorieën: Erop uit, kunst en cultuur, sport, thuis activiteiten, uitgaan en ook dating is mogelijk.
Na het inschrijven kun je meteen zoeken naar nieuwe vrienden die van dezelfde activiteiten houden als jij. Benader mensen via een berichtje of stuur een vriendschapsverzoek. Nieuwe vrienden zijn dan snel gevonden.   

 

Ga op zoek naar nieuwe vrienden

Er zijn in Nederland veel mensen alleenstaand. Vaak zijn het wel actieve mannen en vrouwen die midden in het leven staan en graag eropuit gaan. Menigeen gaat liever met vrienden samen iets doen, dan alleen op stap.


Maar hoe vind je nieuwe vrienden?

Schrijf je dan in bij VriendN.nl. Hier kun je op een gemakkelijke manier in contact komen met gelijkgestemden, nieuwe vrienden die ook uit zijn op gezelschap en gezelligheid.  Probeer de verschillende manieren van leden zoeken maar eens uit. Je ontmoet snel nieuwe mensen die je als je nieuwe vrienden kunt rekenen. Je vindt het op de homepage, links bovenaan bij “snelzoeken” en ook door op de button “leden”, bovenaan de homepage te klikken. Wacht niet te lang, want hoe eerder je nieuwe vrienden ontmoet, hoe beter!


Gericht naar nieuwe vrienden zoeken


Tsja, hoe doe je dat, nieuwe vrienden zoeken? Vul allereerst je profiel volledig in en plaats een leuke foto van jezelf. Je nieuwe vrienden zullen benieuwd zijn met wie ze in contact komen. Bij VriendN.nl zijn alleen echte profielen te vinden, door onze persoonlijke controle gescreend. De nieuwe mensen die je leert kennen, zijn dus echt en kunnen zo je nieuwe vrienden worden. Als je eenmaal ingeschreven bent, kun je zelf het voortouw nemen en mensen via de site een berichtje sturen.   

 

Nieuwe vrienden? Plaats oproep


Je kunt ook een oproepje plaatsen op de homepage, bij “activiteiten, Wie gaat er met me mee?” Echt een leuke manier om nieuwe vrienden te zoeken! Iemand anders kan hier dan op reageren, door een berichtje te schrijven. Je kan aan je nieuwe vrienden ook privé berichten sturen. Deze zijn alleen door jou en degene waar je het bericht aan geschreven hebt te lezen.  

 
Hoe maak je nieuwe vrienden bij activiteiten?


Door te klikken op “deelnemen”, kom je meteen in contact met je nieuwe vrienden.  Zo ontmoet je op een ontspannen manier nieuwe mensen, die snel je nieuwe vrienden zullen worden. Probeer het eens, een leuke actieve manier om er gezellig op uit te gaan en zo met nieuwe mensen in contact te komen. Zoek niet verder en meld je aan bij VriendN.nl. Het  inschrijven is altijd gratis en een stuk goedkoper dan de meeste 'gewone' dating sites.    


Wat kost het vinden van nieuwe vrienden?


Inschrijven bij VriendN.nl is zoals gezegd altijd gratis. Je bent dan al voor veel mensen te bereiken en is het erg gemakkelijk om nieuwe vrienden te maken.  Met een full memebership kun je ook contact leggen, reageren op activiteiten en mensen uitnodigen. Dit maakt het ontmoeten van nieuwe mensen en nieuwe vrienden dus wel erg gemakkelijk.

VriendN.nl, voor een leven vol gezelligheid!

Categorie├źn Nieuwe vrienden vinden

Tips Nieuwe vrienden vinden

  • Wanneer Activiteit
Meer tips