Hoe werkt VriendN.nl?

Snelzoeken

Wat ga jij doen in de Meivakantie?

Zoek jij ook iets om te doen in de meivakantie?

 


Bij VriendN.nl kun je op zoek naar een maatje om samen iets te gaan doen in de meivakantie. Plaats een oproep bij de activiteiten of ga zelf op zoek bij de leden. Zoek contact met iemand via je inbox/ uitbox. Samen iets doen is toch veel gezelliger dan alleen?!

 

Leuke dingen om te doen in de meivakantie.

 

Groningen

 

 

Kom ook naar het Stadspark in Groningen om mee te genieten van de lange rij artiesten die beloven het festival een spectaculaire dag te maken. Op het programma voor Groningen staan natuurlijk de Ambassadeurs van de Vrijheid, en voor Groningen is dat Jett Rebel! Ook staan optredens van diverse bekende Nederlandse artiesten jaarlijks op het programma. Een heel ander aanbod, namelijk diverse workshops voor jong en oud, vindt u op het Plein van de innerlijke vrede. Leuk om voor de afwisseling op deze feestelijke dag.

 

Tilburg.

 

Hardlopen, wandelen, fietsen en mountainbiken voor zowel de fanatiekelingen als voor mensen die op zondag op zoek naar een leuk uitje zijn.Onderdeel van de routes vormen o.a. de schitterende natuurgebieden van Brabant en het Groene Woud. U hoeft natuurlijk geen records te breken en kan dan ook uitgebreid genieten van de mooie natuur en wat er allemaal te zien valt in de omgeving.Daarnaast is het ontmoetingsplein achteraf een leuke gelegenheid om bij te komen van al uw inspanningen. Met live muziek en een drankje is het gegarandeerd genieten! Centrum Tilburg, de hele dag.

 

Tulpenroute.

 

Genieten van de Tulpenroute tussen de bloemenvelden in Flevoland! Ervaar ook hoe de akkers strook na strook gevuld worden met de meest kleurrijke tulpen en hoe het landschap in een uniek kleurenspel verandert. Of u nou liever fietst, wandelt of met de auto de Tulpenroute af legt, voor iedereen is er een aparte route uitgestippeld die u de mooiste bloemen laat zien die er in Flevoland te vinden zijn.

Openingstijden vrijdag 17 april t/m dinsdag 05 mei

 

Rotterdam 

 

In Rotterdam “Circusstad” is tijdens de meivakantie het Circusstad Festival te bezoeken. Met artiesten en optredens die nog niet eerder in Nederland te zien waren, belooft dit festival voor een groot spektakel te zorgen!

Voor diegene die ook wel eens willen ervaren wat het is om hun eigen circustalenten te ontdekken zijn er diverse workshops gedurende het festival die gegarandeerd met meest avontuurlijke in je naar boven halen.

Kom ook naar Rotterdam en laat u tijdens de bijzondere theatershows
verrassen door de unieke en spectaculaire stunts waarvoor woorden tekort schieten om ze te omschrijven.

Categorie├źn Wat ga jij doen in de Meivakantie?

Tips Wat ga jij doen in de Meivakantie?

  • Wanneer Activiteit
  • Dagje Leeuwarden februari 2...Leeuwarden
  • Abe Bonnema Experience in A...Leeuwarden
  • VriendinnendagGoes
  • Storytrail Stadswandeling Breda
  • Storytrail stadswandelingGroningen
Meer tips