Hoe werkt VriendN.nl?

Snelzoeken

Wat doe jij met Koningsdag?

 
Koningsdag Breda

Centrum Breda, Breda - Vrijmarkten Het Oranjecomité Breda organiseert ieder jaar de traditionele kindervrijmarkt in het Valkenbergpark. Dit festijn gaat officieel van start om 11:00 uur. Voorafgaand aan de vrijmarkt is er op de Nederlandse Defensie Academie een bijzondere vlaggenparade. Dit is voor iedereen toegankelijk.

Koningsdag Den Bosch

Centrum Den Bosch, Den Bosch - Vrijmarkten Om nou te zeggen dat er één locatie in Den Bosch de voorkeur heeft, eigenlijk is er op ieder plein wel iets leuks te doen. Zeker met het thema van dit jaar: Let's swing with the King!

Koningsdag Den Haag

Centrum Den Haag, Den Haag - Vrijmarkten Voor zowel kinderen als volwassenen is er in Den Haag op Koningsdag ruimte voor vrijmarkten. Van de Boekhorststraat in het centrum tot aan de Keizerstraat in Scheveningen. Ben je van plan om op één van de populaire plekken te gaan staan, dan is het goed om er vroeg bij te zijn!

Koningsdag Eindhoven

Centrum Eindhoven, Eindhoven - Vrijmarkten Met o.a. de Oranjemarkt op de Mathildelaan en het Wilhelminaplein heeft u ook in Eindhoven ook alle gelegenheid om te shoppen (of te verkopen natuurlijk) op Koningsdag. Bekijk het overzicht van de activiteiten voor alle activiteiten en Oranje markten.

Koningsdag Groningen

Centrum Groningen, Groningen - Vrijmarkten Vanaf 7:00 wordt er al weer plaatsgenomen op de vrijmarkten op de stoepen en het gras aan de Ubbo Emmiussingel en de Praediniussingel in Groningen. Voor een dagje winkelen (of juist verkopen) weet je dus precies waar te zijn in Groningen.

Koningsdag Maastricht

Centrum Maastricht, Maastricht - Vrijmarkten In Maastricht is het tijdens Koningsdag in het Stadspark tijd voor een gezellige vrijmarkt waar jong en oud hun spulletjes aan de man brengen terwijl live bands voor een extra gezellige sfeer zorgen.

Koningsdag Nijmegen

Centrum Nijmegen, Nijmegen - Vrijmarkten Voor de Koningsdag vrijmarkt in Nijmegen bent u welkom in het Goffertpark waar tevens diverse kinderactiviteiten georganiseerd zullen worden. Verspreid door het centrum van de stad vindt u natuurlijk ook een hoop leuke lokale activiteiten.

Koningsdag Rotterdam

Centrum Rotterdam, Rotterdam - Vrijmarkten Jaarlijks bevinden de vrijmarkten in Rotterdam zich op o.a. het Grotekerkplein, Meent, Van Oldenbarneveltstraat, Karel Doormanstraat, Westersingel en het Eendrachtsplein, met een kindervrijmarkt op de Witte de Withstraat. Een drukte van belang in het centrum van Rotterdam!

Koningsdag Utrecht

Centrum Utrecht, Utrecht - Vrijmarkten In Utrecht wordt weer een groot deel van het centrum open gesteld voor vrijmarkten. Op de website van de gemeente vindt u alle informatie over de precieze locaties. Site gemeente. Vanaf Vredenburg tot nog voorbij de Wijde Begijnhof! 

Categorie├źn Wat doe jij met Koningsdag?

Tips Wat doe jij met Koningsdag?

  • Wanneer Activiteit
  • Dagje Leeuwarden februari 2...Leeuwarden
  • Abe Bonnema Experience in A...Leeuwarden
  • VriendinnendagGoes
  • Storytrail Stadswandeling Breda
  • Storytrail stadswandelingGroningen
Meer tips