Hoe werkt VriendN.nl?

Snelzoeken

Samen leuke dingen doen

Gezellig samen leuke dingen doen?

 

Via VriendN.nl kun je op zoek naar mensen die, net als jij, graag samen leuke dingen doen, je kunt denken aan wandelingen, bioscoopbezoek, samen koken en eten, een motorritje maken, een dagje eropuit.... Of gewoon een praatje bij een lekker kopje koffie. Je kunt zelf een activiteit aanmelden of reageren op de activiteit van een ander.
En bedenk: Je kunt nooit genoeg leuke mensen kennen en samen leuke dingen doen is gezelliger dan alleen.Doe samen leuke dingen.Samen leuke dingen doen brengt mensen bij elkaar, die moeite hebben met  ’alleen zijn’ en op zoek zijn naar gezelligheid.  Wij nodigen mensen uit om af en toe samen wat te ondernemen, om samen leuke dingen te doen. Zoals een wandelingetje, een bedrijfsbezoek en aansluitend een praatje bij een kopje koffie.
Wij stimuleren mensen ook om zelf met ideeën te komen voor gezellige activiteiten. Die oproepjes kun je dan plaatsen op de homepage bij "activiteiten, wie gaat er met me mee?".Samen leuke dingen doen...

 

Het is een mogelijkheid om het alleen zijn te doorbreken en het gezellig te hebben met elkaar. Schrijf je vandaag nog in bij VriendN.nl. Fijn om samen leuke dingen te doen!

Categorie├źn Samen leuke dingen doen

Tips Samen leuke dingen doen

  • Wanneer Activiteit
Meer tips