Hoe werkt VriendN.nl?

Snelzoeken

Activiteiten

Activiteiten

Via VriendN.nl kun je op zoek naar mensen die, net als jij, graag samen activiteiten ondernemen. Je kunt denken aan wandelingen, bioscoopbezoek, samen koken en eten, een motorritje maken, een dagje eropuit.... Of gewoon een praatje bij een lekker kopje koffie. Je kunt zelf een activiteit aanmelden of reageren op de activiteit van een ander.

En bedenk: Je kunt nooit genoeg leuke mensen kennen en samen leuke activiteiten doen is gezelliger dan alleen.


Doe samen leuke activiteiten

Samen leuke activiteiten doen, brengt mensen bij elkaar, die moeite hebben met  ’alleen zijn’ en op zoek zijn naar gezelligheid. Wij nodigen mensen uit om samen activiteiten te ondernemen, om samen leuke dingen te doen. Zoals een wandelingetje, een bedrijfsbezoek en aansluitend een praatje bij een kopje koffie.
Wij stimuleren mensen ook om zelf met ideeën te komen voor gezellige activiteiten. Die oproepjes kun je dan plaatsen op de homepage bij "activiteiten", wie gaat er met me mee?".


Samen leuke activiteiten doen

Activiteiten samen doen, is een mogelijkheid om het alleen zijn te doorbreken en het gezellig te hebben met elkaar. Schrijf je vandaag nog in bij VriendN.nl. Fijn om samen leuke activiteiten te doen!

Categorie├źn Activiteiten

Tips Activiteiten

  • Wanneer Activiteit
  • Streekbierfestival in Eindh...Eindhoven
Meer tips