Hoe werkt VriendN.nl?

Snelzoeken

Activiteiten doen

Activiteiten doen

Via VriendN.nl kun je op zoek naar mensen die, net als jij, graag samen activiteiten doen. Je kunt denken aan bioscoopbezoek, wandelingen maken, samen koken en eten, een motorritje maken, een dagje eropuit.... Of gewoon een praatje bij een lekker kopje koffie. Je kunt zelf een activiteit aanmelden om te doen of reageren op de activiteit van een ander en dan aan deze activitiet meedoen.
En bedenk: Je kunt nooit genoeg leuke mensen kennen, samen leuke activiteiten doen, is gezelliger dan alleen.

 

Samen leuke activiteiten doen?

Door samen leuke activiteiten te doen, breng je mensen bij elkaar, die moeite hebben met ’alleen zijn’ en op zoek zijn naar gezelligheid. Wij nodigen mensen uit om samen activiteiten te doen, om samen leuke dingen te doen. Zoals een wandelingetje, een bedrijfsbezoek en aansluitend een praatje bij een kopje koffie.
Wij stimuleren mensen ook om zelf met ideeën te komen voor het doen van gezellige activiteiten. Die oproepjes kun je dan plaatsen op de homepage bij "activiteiten", wie gaat er met me mee?".

 

Samen leuke activiteiten doen

Activiteiten samen doen, is een mogelijkheid om het alleen zijn te doorbreken en het gezellig te hebben met elkaar. Schrijf je vandaag nog in bij VriendN.nl. Fijn om samen leuke activiteiten te doen!

Categorie├źn Activiteiten doen

Tips Activiteiten doen

  • Wanneer Activiteit
  • Streekbierfestival in Eindh...Eindhoven
Meer tips