Profielfoto plaatsen

Waarom uw profielfoto van groot belang is op VriendN.nl

Als je nieuwe mensen gaat ontmoeten, dan is dat natuurlijk best spannend, vooral als je er nog niet zo heel erg veel ervaring mee hebt, om het via het internet te doen. Wat veel mensen dan ook vaak vergeten, is dat een goede profielfoto belangrijk is bij het vinden van leuke nieuwe vriendschappen of een date. Er zijn een aantal dingen waar je bij je profielfoto op moet letten.

 

Waarom is je profielfoto belangrijk?

Het gaat bij het online ontmoeten vooral om de eerste indruk. In het dagelijks leven zou je elkaar normaal gesproken meteen zien en je praat met elkaar. Dat is bij online  ontmoeten niet het geval.

Zorg er dus voor je een goede, duidelijke profielfoto uitkiest, zodat men goed kan zien met wie ze te maken hebben en of je ook hun type bent. Het is te begrijpen dat men dit als lastig kan ervaren.

Plaats dan in ieder geval een foto, waar bijvoorbeeld je favoriete activiteit op staat. Onderzoeken tonen namelijk aan dat mensen sneller door een aanwezig plaatje het profiel komen bekijken, dan wanneer er helemaal niets staat afgebeeld.  Een foto van jezelf kun je dan in het album plaatsen. Dit is dan alleen te zien voor betalende leden. Vind je het moeilijk om te beoordelen wat een ‘leuke foto’ van je is, vraag dan iemand anders om hulp.

 

Herkenbare profielfoto

Maar, wanneer het je niet uitmaakt om herkenbaar op VriendN.nl  te vinden te zijn, dan is het wel belangrijk om een duidelijke foto van jezelf te plaatsen.  Het gebruiken van een foto waarop je lacht  straalt  iets positiefs uit en een glimlach maakt de foto meteen ook aantrekkelijker.

Als je uiteindelijk toch geen profielfoto wilt plaatsen, zorg dan in ieder geval dat je er een plaatje op zet. Als je geen foto of plaatje plaatst, gaat men er namelijk sneller vanuit dat het profiel niet af is, of dat de persoon in kwestie niet actief is op VriendN.nl. Dus schaam je niet. Het plaatsen van een foto zal misschien even wennen zijn, maar uiteindelijk zal het je veel meer reacties op gaan leveren, waardoor je veel meer kans hebt op het vinden van een nieuwe vriendschap op VriendN.nl.